yogabytrine.dk

cropped-YOGA-logo.png
Læs mere om

Kropsterapi

Hos mig kan du vælge en specifik behandling eller en energibehandling, hvor jeg kombinere de forskellige teknikker og metoder ud fra den energi, der opstår i vores session og min intuition.

Find den rette behandling

Book tid til kropsterapi

For at booke tid til kropsterapi, skal du være oprettet som bruger. Opret din bruger her

Lidt omkring

Kropsterapi

Læs mere om de forskellige behandlinger jeg tilbyder her. Alle behandlingerne foregår i hyggelige omgivelser, med plads til ro og balance.

Energibehandling

Ved en energibehandling kombineres forskellige teknikker og metoder, ud fra den energi der opstår i vores session. Jeg følger dét, der er energi på, og arbejder samtidig med kroppens energisystem og den mentale energi.

Energibehandlingen er sammensat af de bedste teknikker inden for komplementær behandling, både til at støtte op om din indre proces og til at skabe ro og balance i din krop.

Jeg arbejder med kroppens, sjælens, følelsernes og universets energi ved hjælp af teknikker inden for akupressur, zoneterapi, cupping, healing, kraniosakral, EFT tapping og mentoring.

Kraniosakral terapi

Kraniosakral er en meget blid og effektiv behandlingsform, der skaber flow og balance i din krop både fysisk og psykisk. Behandlingen foregår omkring kraniet, selve rygsøjle og nervesystemet.

Når du modtager en Kraniosakral behandling, vil jeg typisk begynde med at finde frem til de underliggende problemer, som forårsager dine symptomer. Ud fra disse vil jeg forsøge at påvirke kroppen sådan at en healing kan finde sted. Kraniosakral har ofte en god effekt på:

  • Stress, dog mere når stressen udvikler sig til en kronisk art
  • Hormonelle ubalancer
  • Problemer med nakke og rygsmerter
  • Hovedpine og migræne

Zoneterapi

Zoneterapi består af tryk og massage under fødderne på bestemte punkter og særlige zoner for at behandle “systemer i kroppen” fx luftvejssystemet, fordøjelsessystemet, nervesystemet og knoglesystemet.

Zoneterapi er en behandlingsform, der baserer sig på idéen om, at alle dele af kroppen har hver sin zone på fødderne. Så ved at trykke på punkter under foden kan jeg stimulere de enkelte zoner, for at arbejde med eventuelle ubalancer i din krop eller forebygge/vedligeholde evt. ubalancer. Zoneterapi kan afhjælpe/forebygge:

  • Allergi
  • Astma
  • Fordøjelsesproblemer
  • Gigtsmerter
  • Hovedpine/migræne

Akupressur

Akupressur er en behandling, der minder om akupunktur bare uden nåle. Hvor der behandles ved at stimulere kroppens meridianbaner via punkter på kroppen med tryk, strøg og greb fra hænder, fingre og knoer.

Med denne behandling afbalanceres kroppens naturlige energigennemstrømning og hermed forstærke kroppens naturlige livskræfter.

En akupressur behandling kan fjerne eventuelle blokeringer, der skaber problemer for dit helbred. Dette sker når punkter i meridianbanerne stimuleres, så blokeringerne opløses og kroppens energi kan løbe frit, så kroppen kan genfinde sin balance.  

Akupressur kan fx være med til at løsne spændinger, lindre smerter, få bedre søvn, reducere stress og angst, reducere migræne/hovedpine og forbedre fordøjelsen.

Cupping

Cupping er en ældgammel behandlingsmetode, hvor man bruger cupper til at fjerne stagnationer fra kroppen.

Cupping fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af kopperne, skabes et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage.

Cupping bruges til at løsne bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen, løsne op for ømme muskler, smerter og stagnationer i det udvalgte område.

Massage

Massage er en skøn måde at skabe flow, lethed og afslappethed i din krop.

Kroppens fantastiske meridianbaner masseres, så de organstyrende muskler styrkes ved strygninger og massage. Massagen gives i forhold til de 5 elementer for at massagen får en mere kropsterapeutisk funktion.

De 5 elementer stammer fra kinesisk medicin – vand, træ, ild, jord og metal, og anses for at være grundelementer i naturen. 
Alle er knyttet til nogle særlige organer, som repræsenteres i kroppens meridianbaner (energibaner). Hvert element er knyttet til to energibaner og har hver deres egenskab, der har betydning for dit velvære. Som yin og yang påvirker de altså alle hinanden enten positivt eller negativt. Jo mere afbalanceret de fem elementer er i forhold til hinanden, jo mere harmoni er der i din krop og dit sind – og omvendt. 

Du kan booke enten 30 min. eller 60 min. massage.