yogabytrine.dk

cropped-YOGA-logo.png
Hvem er JEG

YO:GA STUDIO by Trine

YO:GA STUDIO by Trine

Her finder du ro

Jeg vil bare lige skrive og sige tusind tak for yogatimen i går. Det var fantastisk for både krop og sjæl. Jeg kom med spændinger i ryg og hofter, og tænk i dag ser og mærkes verden helt anderledes. TAK!
Anna

Mit navn er Trine Tjørnelund Betzer, og jeg har mit eget lille yogastudio og behandlerrum på min hjemmeadresse i Esbjerg. 

Det lå umiddelbart ikke lige i kortene, at jeg skulle gå den vej, da jeg aldrig har kunne finde roen i at dyrke yoga. 

I stedet har jeg altid været vant til træning med høj puls og sved på panden. Det var dog lige indtil jeg blev overbelastet psykisk, og min krop reagerede med stresslignende symptomer, og jeg fandt ud af, hvad yogaen kunne gøre for mig.  

I en hverdag med flere og flere forstyrrelser og impulser kan jeg mærke, at min krop og mit hoved har brug for ro, hvilket jeg har oplevet at yogaen og kropsbehandlinger giver mig.  

Hvilke fordele er der ved

Yoga

Yogaen handler ikke om hvor langt man kan komme ud i strækkene, hvor smidig man er, hvor god en balance man har eller hvad sidemanden kan. For mig handler det langt mere om, at blive bedre til at lytte til, og mærke egen krop og sind, få en større bevidsthed af ens tanker og handlemønstre og øge ens forudsætninger. Det er en rejse, der aldrig ender, og en rejse jeg finder stor glæde ved, at videregive andre i min undervisning, hvilket er baggrunden for at åbne mit eget studio., og senere åbnet op for kropsbehandlinger.

Min yogauddannelse har jeg taget gennem DGI, da min yogarejse som instruktør startede i den lokale idrætsforening. Her har jeg været tilknyttet, som instruktør på diverse hold indenfor både gymnastik og fitness de sidste 28 år.  

Jeg har derudover erfaring med at undervise i yoga og andre hold i Fitness World, og har siden 2013 fungeret som GymFit forbundsinstruktør ved GymDanmark, hvor jeg har været med at udvikle 2 koncepter samt udbrede kendskab til de fleste GymFit koncepter generelt via kurser rundt i landets lokalforeninger – heriblandt GymFit konceptet Balance som er en blanding at yoga, pilates og en smule mindfulness.

Jeg er ansat ved Tid til Ro, hvor jeg både i Danmark og i udlandet, underviser i yoga for gæsterne. 

Jeg er løbende på kurser inden for yoga, for hele tiden at udvikle mig, og få nyt inspiration til min egen undervisning.

Du kan læse mere om de yogahold jeg tilbyder her: (link til yoga)

I 2022 er jeg startet på en ny uddannelse som Holistisk Mentor og Energiterapeut, som indeholder Mentoring, Kropsbehandling/kropsterapi, Indre barn Healing, Personlig udvikling, Din egen indre rejse, og jeg vil derfor løbende kunne tilbyde flere og flere forskellige kropsbehandlinger. 

Det kan du læse mere om her: (link til kropsbehandlinger)er

 

At mærke hvad yogaen kan, var fuldstændig ubeskriveligt og virkelig en syret oplevelse og jeg kan stadig blive helt rørt, når jeg tænker tilbage på det. Jeg håber virkelig, at jeg får fornøjelsen af din undervisning engang i fremtiden!
Camilla
Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Hvad venter du på?

Kontakt mig via formularen, eller oplysningerne herunder.

Kontakt

Telefon: +45 2931 3670
Email: trine@yogabytrine.dk

Adresse

Højvangs Alle 16, 6700 Esbjerg